HTML

Bonus Track


Nem a mindennapi lejátszási listámról válogatok, hanem azok a számok kerülnek ide, amiket már hosszú idő óta nagyszerűnek tartok, vagy rövid idő alatt nagy benyomást tettek rám. Az itt hallható összes zene egy kis rész belőlem is.

Friss topikok

  • kékféltégla: az eredeti sem rossz, de nekem a The Vandals verziója jobban bejön :p www.youtube.com/watch?v=6HY... (2010.01.28. 00:37) Queen - Don't Stop Me Now

Régi nagy sláger a Freestyler, amit még egy táborban hallottam először, 2000 körül (illetve előtte egész biztosan nem, mert 2000-ben adták ki a számot). A hanghordozó pedig a szobatársam páratlan minőséget nyújtó kazettás walkmanje volt, amin többek közt megtudtam Sub Bass Monstertől, hogy az alvilágnak nincs romantikája. Az említett helyszín valójában egy matektábor volt, de mindez az első mondatban nem kicsi verbális gyomros lett volna. A képet árnyalja azért, hogy az ott töltött nagyjából egy hét legkevésbé szólt az említett tantárgyról, sokkal inkább a már felvázolt zenei horizont bővítéséről, némi bevezetéssel a pirománia alapjaiba, valamint a szunnyadó hormonok felszínre töréséről. És igen, sajnos a lányszobába való éjjeli invitálás átalvásáról is.

Címkék: bomfunk mcs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonustrack.blog.hu/api/trackback/id/tr101738219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása