HTML

Bonus Track


Nem a mindennapi lejátszási listámról válogatok, hanem azok a számok kerülnek ide, amiket már hosszú idő óta nagyszerűnek tartok, vagy rövid idő alatt nagy benyomást tettek rám. Az itt hallható összes zene egy kis rész belőlem is.

Friss topikok

  • kékféltégla: az eredeti sem rossz, de nekem a The Vandals verziója jobban bejön :p www.youtube.com/watch?v=6HY... (2010.01.28. 00:37) Queen - Don't Stop Me Now

Remek kis zene, tele jókedvvel. Ez Jason Mraz legismertebb száma, 2008-ból.

Címkék: jason mraz

Szólj hozzá!

Az itthon szinte egyáltalán nem ismert Gotthard együttes Svájc legismertebb zenekara. Ez pedig egy igazán szép, szerelmes hangulatú dal tőlük, amivel jó eséllyel itthon én sem találkoztam volna.

Címkék: gotthard

Szólj hozzá!

Szintén nagy bulizós kedvenc a gimis évekből, számomra magával ragadó zenei világgal.

Címkék: cornershop

Szólj hozzá!

Számomra valamilyen szinten zenei alapmű az Oasis száma, amelyet a Beautiful Day-hez hasonlóan, a legjobb barátom által ismertem meg, még a középiskolában.

Címkék: oasis

Szólj hozzá!

Már nem emlékszem, hol és mikor hallottam először, de azt tudom, hogy rögtön magával ragadott. Remélem, azzal is így lesz majd, aki esetleg most hallja először. Az viszont egészen biztos, hogy nem ez az utolsó Coldplay-szám a blogon.

Címkék: coldplay

Szólj hozzá!

Kedvenc bulizeném volt ez a 2000-es évek elején. Ha egy szórakozóhelyen megszólalt, néhány ütemen belül egész biztosan a tánctéren voltam.

Címkék: fatboy slim

Szólj hozzá!

A U2 egyik legismertebb száma szintén régi nagy kedvencem. Még a középsuliban hallottam először, a legjobb barátom mutatta egykor - mint saját kedvenc számát.

Címkék: u2

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása